Eurosport

Zagrevanje za Rolan Garos

Zagrevanje za Rolan Garos

The 21/05/2018 at 14:26Updated The 22/05/2018 at 12:02

U ponedeljak 21. maja počinju kvalifikacije za Rolan Garos, kao i ATP turnir u Žnevi. Eurosport će intenzivno prtatitidešavanja u Parizu i Švajcarskoj.

Drugi gren slem turnir u sezoni počinje 27. maja, a u nedelji pre početka takmičenja u Parizu, Eurosport će direktno prenositi kvalifikacione mečeve za Rolan Garos, kao i ATP turnir koji će se održati u Ženevi.

Svakog dana od 21. do 25. maja, od 10:00 Eurosport će intenzivno pratiti najzanimljivije mečeve kvalifikacione runde takmičenja, a 24. maja, u 19:00, ljubitelji tenisa biće u prilici da uživo prate žreb Rolan Garosa.

Poslednje provere pre Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu učesnici ATP tura obaviće na zemljanim terenima Teniskog kluba Ženeva.

Trofej na borilištu najstarijeg i najvećeg teniskog kluba u Švajcarskoj u poslednje dve godine osvajao je lokalni favorit, Sten Vavrinka, ali Švajcarac zbog povrede neće biti u prilici da ostvari het-trik na domaćem terenu.

16. izdanje Ženeva opena okupiće 28 profesionalaca, koji će se boriti za deo nagradnog fonda, vrednog pola miliona evra, dok će titula pobedniku doneti i 250 bodova.

U ulozi prvog favorita biće deseti teniser sveta, Belgijanac David Gofan. Mečeve Ženeva opena Eurosport će direktno prenositi svakodnevno od 18:00.