Poslednji Grend slem u teniskoj sezoni, US Open, počinje u ponedeljak 30. avgusta. Eurosport i ove godine nudi prenos najuzbudljivijih mečeva iz Nacionalnog teniskog centra Bil Džin King.
Prethodna tri Grend slema u tekućoj sezoni osvojio je Novak Đoković i sada je na korak od mogućnosti da postane drugi teniser koji je u istoriji Open ere uspeo da u jednoj godini osvoji sva četiri Grend slem trofeja. Upravo to je jedna od stvari koja Novaka čini favoritom ovog turnira. Nakon Rolan Garosa velika trojka ima izjednačen broj trofeja, a samo Novak ima mogućnost da do 21. Grend slem titule stigne u Njujorku, s obzirom da su Rafael Nadal i Rodžer Federer odustali od učešća na ovogodišnjem US Open-u. Serena Vilijams je takođe najavila da će propustiti turnir u Njujorku, što znači da će se prvi put od 1997. godine Grend slem turnir održati bez Federera, Nadala i Serene Vilijams.
Tenis
Lejver kup na Eurosportu
22/09/2021 AT 13:27
Tim Eurosporta i ovog puta će ispratiti svaki detalj US Opena. Sedmostruki Grend slem šampion Mats Vilander zajedno sa Mišom Zverevim javljaće se iz Njujorka. Virtuelni studio u Londonu će biti pod kontrolom Barbare Šet, kojoj će društvu praviti Aleksa Koređe. Pored toga, putem Eurosport Plejera možete pristupiti svim terenima. Turnir počinje u ponedeljak 30. avgusta od 17:00h, a finalne mečeve pratimo 11. i 12. septembra.
Tenis
Rolan Garos od 30. maja na Eurosportu
29/05/2021 AT 08:40
Tenis
Nedelja tenisa na Eurosportu
23/05/2021 AT 15:20