Takmičenje na Rolan Garosu se smatra za jedno od najspektakularnijih i fizički najzahtevnijih u tenisu, održava se na zemljanoj podlozi, čije je osobina da usporava loptice, koje visoko odskaču, što je izazov za talenat i izdržljivost najboljih tenisera.
Ove sezone, Eurosport će intenzivnije nego ikada ranije pratiti Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu.
Kamerama će biti pokriveno devet terena, tako da će gledaoci biti u prilici da vide najzanimljivije trenutke sa većine borilišta u Parizu, a tim Eurosporta bogatiji je za jedno veliko ime u svetu tenisa.
Tenis
Lejver kup na Eurosportu
22/09/2021 AT 13:27
Osvajačica 18 gren slem titula i žena koja je igrala najviše finala u obe konkurencije, ukupno 34, Amerikanka Kris Evert će imati naslovnu ulogu u novom šou “Tenis za Evert”, koji će se ekskluzivno emitovati na Eurosportu, a vodiće ga Barbara Šet, nekada sedma igračica sveta i dugogodišnji ekspert Eurosporta. Program će se emitovati iz srca dešavanja, iz studija Eurosporta na licu mesta, na Rolan Garosu.
Rekorderka sa sedam titula na OP Francuske, Evert će podeliti sa gledaocima svoje ekspertsko mišljenje, analizu uma i taktike takmičara.
Emisija “Gejm, Set i Mats” biće na programu svakog dana, oko 21 čas, uživo sa stadiona Rolan Garos, gledaoci će biti u prilici da vide sve najvažnije događaje sa teniskih terena u Parizu.
Mats Vilander i Barbara Šet će ugostiti najveće zvezde tenisa, analiziraće i minule mečeve, predstaviti naredne duele, a u goste će pozvati i autore velikih iznenađenja.
Tenis
US Open 2021
29/08/2021 AT 19:48
Tenis
Rolan Garos od 30. maja na Eurosportu
29/05/2021 AT 08:40