Eurosport i Eurosport 2 omogućiće sveobuhvatnu i dopunsku uživo pokrivenost Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu. Svakog dana, pre početka direktnih prenosa mečeva, Eurosport će predstaviti i uživo zagrevanje sa stadiona.
Tokom dana, Eurosportov čuveni šou “Gejm, Set i Mats”, koji vodi Barbara Šet sa ekspertom Eurosporta, Matsom Vilanderom, vršiće pregled dešavanja na borilištima, uključujući i ekskluzivne intervjue sa najboljim igračima i ekspertima, poput Anrija Lekonta, uz elemente augmentativne stvarnosti.
U timu Eurosporta i ove godine naći će se legendarni teniser Džon Mekinro, koji će u okviru emisije “Gejm, Set i Mats” imati svoj blok. “Komesar za tenis” gledaocima svakog dana donosi najzanimljivije vesti sa borilišta, koje će na svoj jedinstven način prezentirati bivši najbolji teniser sveta.
Tenis
US Open 2021
29/08/2021 AT 19:48
Aleks Koreča, svojevremeno drugi teniser sveta i dvostruki finalista Otvorenog prvenstva Francuske, nakon uspešnog debija u Melburnu, ponovo će biti na licu mesta, intervjuišući takmičare na Rolan Garosu, a pored ekskluzivnih izjava, gledaoci Eurosporta čuće i šta čuveni Španac misli o atmosferi i akterima najvrednijeg turnira na zemljanoj podlozi.
Gledaoci Eurosporta biće u prilici i da vide sedmostruku šampionku Rolan Garosa, Amerikanku Kris Evert, koja će sa Barbarom i Matsom razgovarati o svojim utiscima o dešavanjima u Parizu, kao i čuvenog Rumuna, Iliju Nastasea, koji će takođe biti redovan gost u emisiji "Gejm, Set i Mats".
Svakog dana takmičenja u Parizu, Patrik Muratoglu će u emisiji “The Coach” (Trener), analizirati najatraktivniji meč, koristeći fascinantnu grafičku prezentaciju statističkih podataka.
Premijerno na programu Eurosporta naći će se najzanimljiviji dueli kvalifikacija za Rolan Garos, koje su na programu od 16. do 22. maja, a u petak (20.V) u 11.30 zakazan je žreb glavnog turnira, koji će Eurosport 1 ispratiti direktnim prenosom.
Svakog dana glavnog turnira, koji počinje 23. maja, Eurosport 1 i Eurosport 2 pratiće kompletnu akciju iz Pariza direktnim prenosima, od 11 časova do okončanja poslednjeg meča.
Ljubitelji tenisa će i na Rolan Garosu biti u prilici da gledaju meč po svom izboru, jer Eurosport Plejer pokriva sva borilišta Otvorenog prvenstva Francuske.
Tenis
Rolan Garos od 30. maja na Eurosportu
29/05/2021 AT 08:40
Tenis
Nedelja tenisa na Eurosportu
23/05/2021 AT 15:20