Super zvezda tenisa je kompletirala ekipu eksperata Eurosporta, kojoj se nedavno pridružila i ikona "belog sporta", Kris Evert, koja će u svojoj emisiji "Tenis za Evert" analizirati zbivanja na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu.
U emisiji koja će se emitovati iz studija Eurosporta sa lica mesta, Mekinro će podeliti svoje impresije o tenisu i igračima, vodeći gledaoce u razmišljanja takmičara i akcijama koje moraju da preduzmu da bi došli do trijumfa.
Šta za vas znači ulazak u Eurosportov tim?
Tenis
US Open 2021
29/08/2021 AT 19:48
Kada sam u hotelskoj sobi, kada nisam na teniskom terenu, uvek gledam Eurosport. Tako da sam upoznat sa činjenicom da oni intenzivno prate tenis, jer često sam u Evropi na seniorskim turnirima, a druge turnire gledam na Eurosportu. Znam da je tenis važan za Eurosport.
Bićete deo impresivne grupe talenata: Mats, Marbara, Krisi, Lekont...
Imate mnogo blesavih karaktera... tako da verujem da ću se uklopiti... Naravno, neki igrači, poput Matsa i Krisi ostvarili su neverovatne uspehe u Francuskoj, a drugi, kao ja i Anri, mi smo bili više blesavi nego uspešni. Mislim da je dobro imati različite uglove gledanja, muški i ženski.
Pariz je neverovatan grad. To je prelep grad, možda i najlepši na svetu, dobro mesto da se provede par nedelja u njemu.
Novak je ove sezone impresivan, da li je dovoljno fokusiran da trijumfuje?
On kao da nije čovek...poput nepobedive mašine. Najbolji od svih. Teško je zamisliti ga poraženog. Jedini čovek koji može da ga pobedi je Rafa, ili neki drugi momak koji ima svoj dan... Raonić na primer ili Izner. Znate na šta mislim, ako neko od tih moćnih servera uradi nešto neočekivano. Ali, čak i tada, kada se igra pet setova, mislim da je nemoguće (osmeh).
Tenis
Rolan Garos od 30. maja na Eurosportu
29/05/2021 AT 08:40
Tenis
Nedelja tenisa na Eurosportu
23/05/2021 AT 15:20