anove tenisa očekuje mesec pun akcije
Teniske zvezde, kao što su Vilander, Mekinro i Beker, i ove godine će za Eurosport komentarisati dešavanja sa Australian opena
Dobro poznata emisija Gejm, Šet i Mats na kanalima Eurosporta i u 2018. godini
Tenis
Lejver kup na Eurosportu
22/09/2021 AT 13:27
Od Rodžera Federera i Simone Halep do Rafaela Nadala i NovakaĐokovića, najveća imena iz sveta tenisa vraćaju se na teren kako bi pokazali svoju najbolju igru na Australian openu koji će i ovog januara biti prenošen na kanalima Eurosporta.
Uz analize i komentare najboljih stručnjaka, kao i uz neverovatne inovacije i preko 300 sati programa uživo, Eurosport poseduje ekskluzivna pan-evropska prava prenosa mečeva sa Australian opena. To znači da će Eurosport i Eurosport Plejer biti jedine destinacije na kojima će ljubitelji ovog sporta širom kontinenta biti u mogućnosti da prate sve mečeve sa svih terena tokom prvog Gren slem turnira u ovoj sezoni.
Mats Vilander, teniski ekspert Eurosporta i sedmostruki osvajač Gren slem titula je izjavio: “Australian open je zasigurno turnir koji igrači najviše vole. Opuštena atmosfera ovog turnira pruža mogućnost teniserima da prikažu svoju najbolju igru, od čega opet veliku korist imaju i gledaoci širom Evrope koji uživaju u prenosima. Čvrsto verujem da Eurosport pruža fanovima uslugu bez premca kada je reč o prenosima teniskih turnira.“Trudimo se da pomeramo granice sa našim prenosima tenisa koje su ljubitelji ovog sporta zaista dobro prihvatili. Radimo sa najvećim imenima iz sveta tenisa, nudimo najbolju analizu i pružamo mogućnost fanovima da prate svoje omiljene sportiste. Znamo šta fanovi žele, zato što smo i mi sami fanovi.”
Najbolji eksperti
Gledaoci će biti u prilici da na kanalima Eurosporta prate legendarne komentatore i analitičare koji će pružiti pregled i dubinsku analizu svega što se dešava na terenu. Tim eksperata Eurosporta čine Džon Mekinro, Boris Beker i Mats Vilander, koji će pružiti svoju jedinstvenu analizu događaja sa terena, dok će Vilander i Barbara Šet voditi legendarnu emisiju pod nazivom Gejm, Šet i Mats.
Anri Lekont, Nikolas Eskud i Marion Bartoli – koja je prošlog meseca najavila svoj povratak u profesionalni tenis ovog proleća – biće deo stručnog tima Eurosporta u Francuskoj. Pet Keš i Džo Duri pridružiće se timu Eurosportovih komentatora u Velikoj Britaniji.
Kada Komesar za tenis priča svi ostali slušaju. Džon Mekinro se vraća ovoga puta u kraćem formatu serijala Komesar (The Commissioner) gde će biti u prilici da pruži svoje viđenje dešavanja sa terena u Melburnu.
Nastavljamo sa inovacijama
Popularni program pod nazivom Trener (The Coach) koji vodi Patrik Muratoglu, trener Serene Vilijams, koji kombinuje analizu sa inovativnom tehnologijom, pružiće potpuno novi uvid u događaje sa terena i omogućiće gledaocima bolje razumevanje novih teniskih trendova. Kada je reč o aktuelnim dešavanima sa terena Muratoglu će se pobrinuti da gledaoci budu potpuno informisani.
Pružajući fanovima jedinstven uvid u mehaniku sporta, Eurosportova najnovija epizoda serijala Sports Explainer istražuje evoluciju igre Rodžera Federera posebno tokom prethodne godine kada je osvojio osamnaestu i devetnaestu Gren slem titulu u karijeri.
Takođe, Eurosport će udvostručiti broj terena koje će gledaoci biti u mogućnosti da prate u kvalifikacijama za Australian open u poređenju sa prethodnom godinom, sa glavnim žrebom koji će biti prenošen uživo na Eurosportu i Eurosport Plejeru u četvrtak 11. januara od 9:30.
Prenos finala između Rodžera Federera i Rafaela Nadala sa prošlogodišnjeg Australian opena na Eurosportu pratilo je 20.7 miliona gledalaca – i to je drugi najgledaniji meč u istoriji kanala.
Najvažnija godina do sada
Sa prenosom Australian opena počinje najvažnija godina u istoriji Eurosporta, posebno kada je reč o prenosima nekih od najvažnijih sportskih događaja ove godine uključujući i prenos Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu u februaru, Rolan Garosa u maju, trke 24 sata Le Mana u junu, Tur de Fransa u julu kao i US opena na leto.
Tenis na Eurosportu u januaru 2018:
30. decembar 2017 – 6. januar 2018 – Hopman kup, Pert
1-8. januar 2018 – ATP Doha
1-8. januar – ATP Brizbejn
7-13. januar 2018 – ATP Sidnej
10-13. januar 2018 – Australian open kvalifikacioni turnir
15-28. januara 2018 – Australian open
O kanalu Eurosport
Eurosport je kanal u vlasništvu kompanije Discovery koji povezuje fanove i sportiste na najvećim sportskim događajima. Kao novi dom Olimpijskih igara u Evropi, Eurosport će omogućiti vrhunsko iskustvo Igara velikom broju ljudi – povezujući fanove sa njihovim lokalnim herojima. Učvršćujući se kao dom biciklizma, tenisa i zimskih sportova, kanali Eurosport 1 i Eurosport 2, kao i Eurosportnews dosežu do 231 miliona kumulativnih pretplatnika širom 95 zemalja u Evropi, pacifičkoj Aziji, Africi i bliskom Istoku. Eurosport.com je najposećenija internet stranica koja se bavi sportskim vestima, sa 60 miliona posetilaca mesečno. Eurosport Player je sveobuhvatna propusnica za najveće događaje, dostupna uvek i svuda u 52 zemlje.
Eurosport Events je specijalizovan za organizaciju i promociju međunarodnih sportskih događaja. Više informacija je dostupno na corporate.eurosport.com
Tenis
US Open 2021
29/08/2021 AT 19:48
Tenis
Rolan Garos od 30. maja na Eurosportu
29/05/2021 AT 08:40