Otvoreno prvenstvo Severne Irske u snukeru je završeno. Poslednji meč izgledao je gotovo identično kao i finalni mečevi iz prethodne dve godine. Isti finalisti, isti rezultat i isti pobednik. Džad Tramp je treću godinu zaredom u finalu Opena Irske bio bolji od Ronija O'Salivana i slavio rezultatom 9-7.

Priliku da se revanšira Raketa će imati veoma brzo. Dan nakon završetka drugog turnira iz serije Domaćih nacija, zakazan je start Prvenstva Ujedinjenog Kraljevstva. Pred nama su dve nedelje dobrog snukera u kojima će Ding Đunhuej pokušati da odbrani titulu. On je u prošlogodišnjem finalu bio bolji od Stivena Magvajera, kada je slavio rezultatom 10-6.

Snuker
Masters Nemačke 2021
YESTERDAY AT 13:05

Ove godine, usled epidemiološke situacije, turnir neće biti održan u Jorku, već u Milton Kinsu. Na turniru će učestvovati 128 igrača, a sve mečeve možete pratiti na Eurosportu i Eurosport Plejeru. Prvenstvo Ujedinjenog Kraljevstva u snukeru je pored Svetskog prvenstva i Mastersa najvažniji turnir u sezoni i sa njima čini "Turnire trostruke krune". Prvi put je održano 1977. godine u Blekpulu. Roni O'Salivan je najviše puta osvajao ovaj turnir, sedam, dok su iza njega Stiven Hendri sa šest i Stiv Dejvis sa pet titula.

Prvenstvo Ujedinjenog Kraljevstva počinje 23. novembra, a prve mečeve možete pratiti od 15:00h na Eurosportu 1. Finale je zakazano za nedelju 6. decembar.

Snuker
Snuker elita počinje Masters borbu
10/01/2021 AT 10:22
Snuker
Otvoreno prvenstvo Škotske u snukeru 2020
07/12/2020 AT 10:45