Otvoreno prvenstvo Severne Irske u snukeru počinje 16. i trajaće od 22. novembra. Biće to drugi turnir iz serije domaćih nacija, nakon kog nas očekuju Otvoreno prvenstvo Škotske i Otvoreno prvenstvo Velsa u snukeru.
Na turniru će učestvovati 128 vodećih svetskih igrača, koji će se boriti za Aleks Higins trofej. Po prvi put ove godine Otvoreno prvenstvo Severne Irske biće održano u Militon Kenisu. Svetski broj jedan Džad Tramp pokušaće da treći godinu zaredom osvoji Open Irske. Poslednje dve godine Tramp je u finalnim mečevima bio bolji od O'Salivana i oba puta slavio rezultatom 9-7. Mečeve petog izdanja Otvorenog prvenstva Severne Irske u snukeru možete pratiti na Eurosportu od 16. novembra.
Snuker
Svetsko prvenstvo se vraća u Krusibl teatar
16/04/2021 AT 16:20
Za kraj turnira pogledajte Eurosportov dokumentarni film "The Joy of Six" koji se osvrće na šest svetskih snuker titula koje je osvojio Roni O'Salivan. Najbolji igrač svih vremena, O'Salivan prisetiće se svake svoje osvojene titule i ključnih tačaka u svojoj karijeri koja traje duže od 28 godina. Takođe, govoriće o različitim temama koje su ga učinile jednim od najfascinantnijih igrača snukera. Film "The Joy of Six" na programu je u nedelju 22. novembra sa početkom od 19:15h.
Snuker
Džad Tramp brani titulu na Players Championship turniru
22/02/2021 AT 10:09
Snuker
Welsh Open: Šon Marfi traži drugu izastopnu titulu u prvenstvu Velsa
15/02/2021 AT 12:47