Nakon tri dana takmičenja u Lomelu, poznata su imena 16 najboljih igrača na Mastersu Evrope.
Na prvom rangirnom takmičenju u Belgiji nakon 23 godine i dalje učestvuje lokalni favorit, Luka Bresel, koji će danas igrati protiv bivšeg svetskog šampiona, Stjuarta Bingama. Belgijanac i Englez odigraće meč za četvrtfinale večeras, na centralnom stolu, u 19:00, a dan će zatvoriti najbolji igrač sveta, Mark Selbi, koji će se sastati sa Džekom Lisovskim.
Od 13:00 na borilište će izaći najzanimljiviji par osmine finala, dvojica velikana snukera i bivših svetskih šampiona, Nil Robertson i Mark Vilijams. Biće to deveti susret Australijanca i Velšanina i prilika da Vilijams smanji prednost Robertsona, koji u međusobnim duelima vodi sa 6-2. Robertson je za mesto u osmini finala deklasirao svog prijatelja Pitera Ebdona, dok je Vilijams imao težak posao u okršaju sa Rosom Mjurom, Velšanin je slavio u odlučujućem frejmu.
Snuker
Svetsko prvenstvo se vraća u Krusibl teatar
16/04/2021 AT 16:20
Po podnevni deo programa zatvoriće branilac titule, Džad Tramp i Dejv Gilbert. Iako je Tramp daleko trofejniji igrač od Gilberta, Džad ima diskretnu prednost u međusobnim duelima, 4-3.
Parovi osmine finala:
Judd Trump-David Gilbert
Ben Woollaston-Mark Allen
Neil Robertson-Mark Williams
Billy Joe Castle-Cao Yupeng
Mark Davis-Anthony McGill
Peter Lines-Zhou Yuelong
Stuart Bingham-Luca Brecel
Jack Lisowski-Mark Selby
Snuker
Džad Tramp brani titulu na Players Championship turniru
22/02/2021 AT 10:09
Snuker
Welsh Open: Šon Marfi traži drugu izastopnu titulu u prvenstvu Velsa
15/02/2021 AT 12:47