"Išao sam na skok, poleteo sam, ali sam napravio veliku grešku na odrazu, sneg je bio veoma mekan, zario sam ivicu borda, ali sam proklizao previše u levo i odleteo sam u drvo tokom leta...slomio sam 17 kostiju, pocepao pankreas, probio pluća i ogrebao srce...bilo je jezivo, pukom srećom sam preživeo. Nisam bio svestan stanja slezine i pluća, ali sam znao da su mi leđa teško povređena. Nisam tada znao ni za karlicu, bilo je užasno."
"Kada su me izvukli iz kome, prvo što sam pitao, da li ću ići u Pjongčang. Pitanje sam, naravno, napisao, jer mi je i vilica bila slomljena."
"Savršen je osećaj ponovo biti na takmičenjima, naročito na Olimpijskim igrama, došli smo po dve medalje, to je ono što naša mladost traži. Ne znam da li isti osećaj proizvode bob ili skeleton, ali ovo što mi radimo je fascinantno. Ljudi su uzbuđeni kada gledaju naša takmičenja i potpuno razumem zašto ovo MOC želi, jer je kul, mladalački sport i voleo bih da osvojim još jednu medalju."
Olimpijske Igre
Olimpijske igre 2020 na Eurosportu
20/07/2021 AT 14:10
Rekao je Mar Moris u intervjuu Eurosportu. Kanađanin će nastupiti i u big er snoubord takmičenju, koje je na programu u subotu u 02:00.
Olimpijske Igre
Olimpijske igre mladih u Buenos Ajresu
08/10/2018 AT 13:31
Olimpijske Igre
Ester Ledecka osvojila zlato i u snoubordu
24/02/2018 AT 10:13