Eurosport

Kompanija Discovery i PGA Tur predstavljaju fanovima novi servis GOLFTV

Kompanija Discovery i PGA Tur predstavljaju fanovima novi servis GOLFTV

The 05/11/2018 at 08:05

Brend GOLFTV predstavlja jedinstven internacionalni striming servis koji će fanovima golfa biti dostupan od 1. januara 2019

Kompanija Discovery i PGA Tur danas su najavili novi servis pod nazivom GOLFTV, podržan od strane PGA Tura, namenjen ljubiteljima golfa širom sveta. Ovaj brend predstavlja novi internacionalni video striming servis sa sadržajima uživo i na zahtev, koji će fanovima izvan Sjedinjenih Država* biti dostupan od 1. januara 2019. godine.

Servis GOLFTV će biti jedinstvena destinacija za sve ljubitelje golfa. Uz rastući broj sadržaja, ovaj servis će pružiti mogućnost najvernijim fanovima da isprate najzanimljivije trenutke, igrače i šampionate na svim ekranima i uređajima.

GOLFTV će fanovima pružiti neverovatno iskustvo zabavnog i informativnog sportskog programa, više od 2.000 sati sadržaja godišnje kao i premijum sadržaj na zahtev. Prenosi uživo* uključuju šest turova koji su organizovani pod okriljem PGA Tura i više od 150 turnira – kao što su Šampionat igrača (The Players Championship), FedEx kup (FedExCup Playoffs) i Predsednički kup (Presidents Cup).

Aleks Kaplan (Alex Kaplan), predsednik i generalni menadžer za Discovery Golf je rekao: “Naš dugoročni cilj je da svim fanovima stvorimo neverovatno i unapređeno iskustvo praćenja golfa svaki dan. Predstavljanje novog brenda GOLFTV je uzbudljiv sledeći korak u našem putovanju.”

Predstavljanje servisa GOLFTV predstavlja početak saveza između kompanije Discovery i PGA Tura koji je najavljen u junu. Pored GOLFTV servisa, ovaj jedinstven dvanaestogodišnji savez podrazumeva globalna multi-platformska prava prenosa PGA turova, uključujući i linearna TV prava.

Kompanija Discovery već uveliko radi na distribuciji i strategiji za partnerstva za svoj portfolio, optimizujući domet kroz besplatne, plaćene TV i digitalne platforme i istražuje mogućnosti saradnje sa emiterima PGA turnira i drugih događaja u svetu golfa. Prenosi uživo sa PGA turnira biće dostupni gledaocima preko servisa GOLFTV na različitim tržištima.

GOLFTV video striming servis

GOLFTV će nastaviti prenose PGA TOUR LIVE servisa širom sveta (izvan Sjedinjenih Država). Korisnici će biti u mogućnosti da se pretplate na veliki broj sadržaja preko ovog servisa. Od 2019. godine prenosi golfa uživo će biti dostupni na GOLFTV servisu u Australiji, Kanadi, Italiji, Japanu, Holandiji, Portugalu, Rusiji i Španiji.*

Svi korisnici PGA TOUR LIVE servisa će biti prebačeni na GOLFTV servis od 1. januara 2019.

- KRAJ-

*Izuzev Sjedinjenih Država. Kompanija Discovery će upravljati pravima prenosa na svim tržištima (izuzev Sjedinjenih Država), u saradnji sa PGA Turom do 2024. godine. Datumi početka prenosa po tržištima se nalaze u produžetku

Godina/Tržište

2019

Australija, Kanada, Italija, Japan, Holandija, Portugal, Rusija, Španija

2020

Poljska, Južna Koreja

2021

Belgija, Kina, Nemačka, Južna Afrika

2022

Danska, Finska, Indija, Norveška, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo

2024

Francuska

O kompaniji Discovery:

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) zadovoljava znatiželju i podstiče angažovanost svojih najvernijih fanova velikim brojem svojih brendova. Discovery godišnje pruža preko 8.000 sati originalnog programa i lider je kada je reč o najrazličitijim žanrovskim programima. Discovery inovativni portfolio je dostupan u 220 zemalja i teritorija na 50 jezika, dostupan je publici na svim platformama kao što je TV Everywhere - GO portfolio i Discovery Kids Play; striming servisima kao što su Eurosport Player i Motor Trend OnDemand; kao i na digitalnim i sadržajima društvenih mreža Nine Media grupe. Discovery portfolio čine: Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo/Velocity, Animal Planet, i Science Channel, kao i OWN: Oprah Winfrey Network u SAD, Discovery Kids u Latinskoj Americi i Eurosport kao vodeći pružalac lokalno relevantnih, vrhunskih sportskih sadržaja i dom Olimpijskih igara u Evropi. Za više informacija posetitewww.corporate.discovery.com i pratite @DiscoveryInc na društvenim mrežama.

O servisu GOLFTV:

GOLFTV je prva destinacija koja ujedinjuje zajednicu ljubitelja golfa širom sveta. GOLFTV je video striming servis sa sadržajem uživo i na zahtev, koji prikazuje svaki trenutak sa PGA Turova, predstavljajući gledaocima širom sveta najbolje igrače. Uz poslednje inovacije, GOLFTV servis donosi novu, kreativnu i jedinstvenu tehnologiju u svet golfa. Na ovakav način fanovima golfa omogućeni su novi načini praćenja i uživanja u igri svaki dan. GOLFTV je deo kompanije Discovery, globalnog lidera u svetu zabave sa širokim portfoliom platformi namenjenih korisnicima. Pratite @GOLFTV na mreži Twitter za najnovije informacije.