Poštovani korisnici usluga Digitalne MTS televizije, sa radošću vas obaveštavamo da se kanali iz portfolija kompanije Discovery Networks (Discovery Channel, TLC, IDx, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD) ponovo nalaze u MTS ponudi.
Srećni smo što smo postigli dogovor koji će vam omogućiti da i dalje budete u prilici da gledate neka od najzanimljivijih sportskih takmičenja, kao što su Rolan Garos na kojem će Novak Đoković braniti titulu, svi drugi Gren slem turniri, ekskluzivni mečevi Bundeslige, predstojeće Olimpijske igre počevši od Igara 2018. godine, nastavci prepoznatljivih emisija Discovery kanala kao što su „U divljini s Berom Grilsom”, „Trgovci automobilima”, „Zlatna groznica”, nove emisije kao što su „Spasavanje sa Everesta”, „Kuperovo blago”, „Idris Elba: Borac”, emisije koje se prikazuju na TLC kanalu: „Stručnjak za torte”, „Venčanica iz snova”, „Moj prelep život sa viškom kilograma” ili na IDx kanalu „Časopis Pipl istražuje”, „Smrtonosni gresi” i „Džonbene- Misteriozno ubistvo u Americi”.
Predstavljen identitet brenda Eurosport za Olimpijske igre u Tokiju 2020
12/03/2019 AT 13:19
Želimo da vam se zahvalimo na podršci i da vas pozovemo da nas i dalje pratite!
Politika Privatnosti
12/07/2018 AT 14:21