Sreda 5. oktobar – Eurosport je najavio saradnju sa Lindzi Von, najuspešnijom alpskom skijašicom svih vremena. Eurosport i Lindzi Von sarađuju na snimanju sveobuhvatne serije koja će fanovima omogućiti ekskluzivni pristup životu ikone zimskih sportova, kako na stazi tako i van nje.
Serijal „Chasing History“, čija je premijera najavljena za februar 2017. godine, prati Vonovu koja teži da ostvari svoj profesionalni san - da nadmaši broj osvojenih Svetskih kupova. Ovaj serijal predstavlja ključnu tačku u izveštavanju Eurosporta u vezi sa Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu 2018.
Lindzi Von, dolazi iz američkog grada Vejl, država Kolorado, smatra se najuspešnijom alpskom skijašicom svih vremena sa osvojenih 76 Svetskih kupova u 16 godina dugoj karijeri. Kamere Eurosporta imaće ekskluzivni pristup privatnom životu osvajačice zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2010. godine. Fanovi će biti u mogućnosti da vide kako se Lindzi opušta u društvu porodice i prijatelja i šta voli da radi u slobodno vreme. Takođe će biti u prilici da vide kako razmišlja i čime se rukovodi elitna sportistkinja koja teži ka sportskoj besmrtnosti.
Eurosport
Predstavljen identitet brenda Eurosport za Olimpijske igre u Tokiju 2020
12/03/2019 AT 13:19
Kroz ovaj serijal fanovi će pratiti i lepe i teške trenutke, kao i izazove sa kojima se Vonova suočava u svom pohodu ka Olimpijskom postolju. Sa nešto manje od 500 dana do početka Zimskih olimpijskih igara 2018, serijal „Chasing History” predstavlja strateški važnu tačku u programu Eurosporta, koji na ovaj način prenosi priče sportista koji teže da osvoje zlato u Pjongčangu.
Serijal će biti emitovan preko svih Eursportovih kanala i platformi, uključujući i Eurosport Player, Eurosportov pretplatni servis koji pruža fanovima šansu da uživaju u ekskluzivnom sadržaju uživo ali i na zahtev.
Dodatni ekskluzivni sadržaj će takođe biti dostupan na posebnoj aplikaciji koja će biti pokrenuta pred premijeru serijala.
„Oduševljena sam što mi je pružena prilika da podelim svoju priču sa Eurosportom kroz seriju „Chasing History”. Narednih 18 meseci će biti najuzbudljiviji period u mom profesionalnom životu i ne mogu da zamislim boljeg partnera na ovom projektu od Eurosporta. Eurosport je bio uz mene tokom moje profesionalne karijere i sada je pravo vreme da ovoj kući omogućim uvid u moj privatni život.
Serija „Chasing History” će povesti fanove na neverovatno putovanje na kom će biti u prilici da vide svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju profesionalni sportisti. To bi trebalo da bude veoma zabavno!” izjavila je Lindzi Von.
„Veoma smo uzbuđeni zbog saradnje sa jednom svetskom zvezdom kao što je Lindzi. Tokom karijere Lindzi je pokazala da je ne samo pionir koji je prerastao u globalnu ikonu, već da je uzor za milione ljudi širom sveta. Fanovi će imati priliku da preko svih Eurosportovih platformi prate pripreme ove prvoklasne sportistkinje, lakše i teže trenutke u njenom životu, kao i izazove sa kojima se ona suočava.
Ovaj sveobuhvatni program je savršen primer novog Eurosporta, koji stvarajući jedinstven sadržaj teži da postane lider u sportskom izveštavanju, i Eurosporta koji prenosi sve važne Svetske šampionate i Kupove ove zime.”, rekao je Peter Huton, direktor Eurosporta.
U junu 2015. godine Discovery Communications i Međunarodni olimpijski komitet potpisali su sporazum kojim je Eurosport dobio ekskluzivno pravo prenosa četiri naredne Olimpijade u 50 zemalja i teritorija širom Evrope (Pjongčang 2018, Tokio 2020, Peking 2022 i Olimpijske igre 2024).
O Eurosport-u
Eurosport je kanal u vlasništvu kompanije Discovery koji povezuje fanove i sportiste na najvećim sportskim događajima. Njegovi kanali, Eurosport 1 i Eurosport 2, kao i Eurosportnews dosežu do 236 miliona kumulativnih pretplatnika širom 93 zemlje u Evropi, pacifičkoj Aziji, Africi i bliskom Istoku. Eurosport.com je najposećenija internet stranica koja se bavi sportskim vestima, sa 14 miliona posetilaca mesečno. Eurosport Player je sveobuhvatna propusnica za najveće događaje, dostupna uvek i svuda u 52 zemlje.
Eurosport Events je specijalizovan za organizaciju i promociju međunarodnih sportskih događaja. Više informacija je dostupno na corporate.eurosport.com
Eurosport
Politika Privatnosti
12/07/2018 AT 14:21
Eurosport
30 godina Eurosporta
05/02/2019 AT 14:03