Legenda biciklizma, Fabian Kanćelara pružiće gledaocima Eurosporta ekskluzivan uvid u njegove pripreme za osvajanje rekordne četvrte titule šampiona Flandrije, u drugoj epizodi serijala "#FOLLOWFABIAN".
Zvezda Trek-Segafredo tima odlično je otvorio svoju poslednju profesionalnu sezonu, pobedom na trci "Strade Bianche" (beli put) u Italiji, a jedan od ciljeva u 2016. godini je osvajanje rekordne titule na mitskoj trci u Belgiji, Turu Flandrije, koju će Eurosport direktno prenositi od nedelje 3. aprila.
U drugoj epizodi serijala"#FOLLOWFABIAN", koja je na programu 31. marta u 10.15 na Eurosportu 1, provešće gledaoce kroz sve krivine i zamke čuvene trke po kaldrmi.
Biciklizam
Vuelta a Espanja 2021
13/08/2021 AT 11:34
"Tur Flandrije je delikatna trka, u kojoj uspeh zavisi od taktike. Očekujem trku sa mnogo taktičkog nadmudrivanja", rekao je Kanćelara o klasiku kaldrme.
"I Tom Bonen i ja znamo da je pred nama prilika da dođemo do četvrte pobede u Flandriji, da dostignemo nešto jedinstveno u biciklizmu. Obojica imamo isti cilj i obojica sanjamo o tome. Naporno sam trenirao i pripremao se za ovu trku i nastaviću da radim", dodao je Kanćelara.
Druga epizoda "#FOLLOWFABIAN", šestodelnog serijala koji je počeo pre mesec dana, takođe je dostupna na Eurosport Plejeru, uživo i "na zahtev", digitalnoj platformi koja "rasplamsava strast" ljubitelja sporta na personalnim računarima.
“#FOLLOWFABIAN” serijal obuhvata intervju u kojem Kanćelara, između ostalog, otkriva pojedinosti iz svog privatnog života i govori o emotivnoj odluci da prekine svoju fantastičnu 16-godišnju karijeru u jednom od najpoznatijih i najnagrađivanijih timova u svetu biciklizma.
Eurosport, kao ’Dom biciklizma’, svojim gledaocima pruža priliku da prate Kanćelarinu avanturu tokom 2016. godine pokrivajući svaki veći biciklistički događaj sezone, uključujući Tur de Frans, Điro d’Italija, špansku Voltu, kao i klasike.
Biciklizam
Tur Danske 2021
10/08/2021 AT 10:38
Biciklizam
108. izdanje Tur de Fransa
25/06/2021 AT 15:21