Eurosport nastavlja da pomera granice u produkcijskoj tehnologiji sportskih takmičenja, a novi projekat donosi jedinstveno iskustvo, kako izgleda biti u poziciji jednog od najslavnijih alpskih skijaša svih vremena.
Olimpijski i svetski šampion, dvostruki osvajač Svetskog kupa, Bodi Miler će povesti gledaoce na čuvenu "Ptica grabljivica" stazu u Biver Kriku u Koloradu.
Na Milerovu opremu su instalirane dve kamere, koje su opremljene objektivima od 220° (riblje oko), koje će snimiti ceo spust u izvedbi velikog asa alpskog skijanja.
Alpsko Skijanje
Start 56. sezone Svetskog kupa u alpskom skijanju
22/10/2021 AT 11:47
Eurosportov produkcijski tim je obradio zapis i ovaj jedinstven video je već dostupan na našoj Fejsbuk stranici.
Projekat 360° podržavaju Eurosportov tim sa lica mesta i Diskaveri kreativna agencija (D Agency), Ski i snoubord asocijacija Amerike, Internacionalna ski federacija (FIS) i Vejl Veli fondacija.
"Cilj Eurosporta je da rasplamsa strast gledalaca, a ovaj inovativan projekat približiće ih akciji više nego ikada ranije, na jednoj od najčuvenijih staza", rekao je Arno Simon (Eurosport’s Senior Vice President Content and Production).
Inovativan video promoviše predstojeći vikend FIS Svetskog kupa u Biver Kriku, koji je na programu Eurosporta od petka od 18:30 časova, za kada je zakazan spust za muškarce.
Alpsko Skijanje
Zelden je spreman za početak Svetskog kupa
16/10/2020 AT 10:37
Alpsko Skijanje
Borba za veliki Kristalni globus počinje u Zeldenu
25/10/2019 AT 09:03